Produkty pro i glutamin pulver (7)

L-Karnitin Základ

L-Karnitin Základ

Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin. Pokud se usiluje o snížení tělesné hmotnosti pomocí sportu a diety, doporučuje se užívat karnitin jako doplněk, aby se dosáhlo lepšího využití mastných kyselin, protože metabolismus u obézních osob obvykle není přizpůsoben fyzické zátěži. Zejména vytrvalostní sportovci často užívají L-karnitin jako doplněk stravy, protože užívání L-karnitinu může vést k zlepšení výkonu. Toto zlepšení výkonu se týká regenerace po velké sportovní námaze. Karnitin je proto ve sportu považován za jeden z nejúčinnějších prostředků pro zlepšení výkonu a spalování tuků.
Houbový Prášek

Houbový Prášek

Houbové prášky / Čistý houbový prášek, s obsahem vitamínu D nebo vitamínu B12.
Gentamicin sulfát sodný

Gentamicin sulfát sodný

pro laboratorní použití.
Transglutamináza - potravinový aditivum a potravinový enzym

Transglutamináza - potravinový aditivum a potravinový enzym

Transglutamináza je potravinový aditiv, je to enzym, který vytváří křížové vazby mezi molekulami bílkovin. Hlavní produktové skupiny s použitím Transglutaminázy: masné výrobky, výrobky z klobás a šunky, mořské plody, pekárenské výrobky, mléčné a veganské produkty. Existují výhody používání TG: * Zlepšuje texturu masa a spojení mezi kusy masa * Snižuje fosfáty * Snižuje ztrátu vody během vaření * Zlepšuje konečnou texturu v nízkosodíkových produktech * Zlepšuje texturu a elasticitu * Zvyšuje pevnost gelu, usnadňuje ztrátu bílkovin * Snižuje obsah gum a želatin atd. Nejvíce se používá pro: masné výrobky, mléčné výrobky, mořské plody, pekárenské výrobky, sýrové/tvarohové výrobky, veganské produkty.
Permeát z syrovátky

Permeát z syrovátky

Permeát je vyráběn z čerstvého pasterizovaného odtučněného mléka, které vzniká po ultrafiltraci mléka za účelem extrakce bílkovin a tuků. Produkt je poté sušen pomocí pokročilých technik sprejového sušení. Produkt je někdy nazýván „odtučněným syrovátkovým koncentrátem“, když je získáván ze syrovátky. Díky tomu, že je syrovátkový permeát bohatý na laktózu, ale má nízký obsah bílkovin, může být používán k výrobě sladkostí, pekařských výrobků a tuků. Také se přidává do výroby zmrzlin, tavených sýrů, nápojů a kosmetiky.
Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizované syrovátka (DEMI)

Demineralizovaný syrovátkový prášek (DEMI) se vyrábí odstraněním části minerálů z tekuté sladké syrovátky. V závislosti na účelu se kombinují různé techniky: iontová výměna, elektrodialýza, ultrafiltrace, mikrofiltrace nebo nanofiltrace. Foodcom S.A. nabízí širokou škálu demineralizovaných prášků podle požadavků na: - 20% demineralizovaný syrovátkový prášek - skvělý plnidlo bez přesolené chuti, - 40%, 50% demineralizovaný syrovátkový prášek - nejoblíbenější pro výrobu čokolády a pečiva, - 70% demineralizovaný syrovátkový prášek, - 90% demineralizovaný syrovátkový prášek. Demineralizovaný syrovátkový prášek (90% demineralizace) se často používá při výrobě kojenecké výživy na bázi mléka. Umožňuje výrobu složení blízkého mateřskému mléku.